065/80-57-845 stankovicgradnjasd@gmail.com

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na stranicu "Uslovi korišćenja" za našu firmu koja se bavi izradom i ugradnjom aluminijumskih gelendera, aluminijumskih ograda, aluminijumskih kapija i drugih proizvoda od aluminijuma

Dobrodošli na internet stranicu posvećenu aluminijumskim ogradama. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće Uslove korišćenja pre nego što nastavite sa istraživanjem naše platforme. Vašim pristupom i korišćenjem naše stranice, saglasni ste sa svim navedenim uslovima. Ako niste saglasni sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite našu platformu.

1. Sadržaj stranice
Sav materijal na ovoj stranici, uključujući tekstove, slike, grafike, logotipe i druge vrste sadržaja, zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima o zaštiti intelektualne svojine. Neovlašćeno korišćenje ili reprodukcija ovog materijala može predstavljati kršenje zakona i biti predmet pravnih postupaka.

2. Informacije o proizvodima i uslugama
Unapređujemo vaše iskustvo pružajući vam detaljne informacije o našim proizvodima i uslugama. Napominjemo da trenutno nemamo mogućnost online kupovine. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ili ugradnju, molimo vas da nas kontaktirate putem dostupnih kanala kako biste dobili dodatne informacije i postavili narudžbinu.

3. Lični podaci i privatnost
Vaša privatnost nam je od velike važnosti. Prikupljamo samo neophodne informacije kako bismo obradili vaše upite i pružili vam bolje iskustvo korišćenja. Detalje o prikupljanju, upotrebi i zaštiti vaših ličnih podataka možete pronaći u našoj Politici privatnosti.

4. Odgovornost korisnika
Korisnici su odgovorni za sve aktivnosti na našoj stranici koje se vrše putem njihovih naloga. Morate obezbediti tačne i ažurirane informacije prilikom registracije i ne smeju se vršiti neovlašćene aktivnosti koje mogu narušiti integritet stranice.

5. Izmena uslova korišćenja
Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ove Uslove korišćenja. Svaka izmena će biti objavljena na stranici, i nastavak korišćenja stranice nakon izmene smatraće se vašim prihvatanjem novih uslova.

Molimo vas da redovno proveravate Uslove korišćenja kako biste bili informisani o eventualnim izmenama. Ako imate dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem informacija dostupnih na stranici. Hvala vam što koristite naše usluge!